lauantai 14. syyskuuta 2013

Uutuuden viehätystä

Minulla oli mahtava idea tälle viikolle. Sain hyppysiini uutta, outoa lankaa, jota oli tietenkin pakko kokeilla. Otin mielestäni kauniita valokuvia työn edistymisestä, samalla kun jeppailin langan laineilla ja neuloin sormet hellänä.
Nyt havaitsin, että kaikki valokuvat aiheesta ovat kadonneet uuden puhelimeni syövereihin. Syy ja vikahan ei ole tietenkään minussa, vaan Karmean Vaikea Käyttöisessä NykyPuhelimessa, joka antaa käyttäjälle harhakuvan onnistumisesta ja osaamisesta.

Onneksi tämä lanka ei ole samanlainen Karmean Vaikea Lanka, vaan moniosaisuudestaan huolimatta helpon letkeä ja ideoita pukkaava lanka.  Kyseessä on Ice Yarnsien Coctail Fancy polyesteri lanka, värinä suklaan ruskea. Kerin vyyhdin auki ja loin 150 silmukkaa 5mm puikoille ja annoin palaa aina oikeaa neulosta kunnes lankaa oli jäljellä vain päättelyn verran.
 
Voila; meillä on uusi, hieno kaulahuivi.
Suosittelen langan kerimistä kerralla, sillä langan liukkauden takia sitä ei kannata jättää seuraavaan iltaan odottamaan keritsijän katastrofia. Yksi ohikiitävä koira, kissa, lapsi, mies tai edes varovaisuutta noudattava neuloja luo yhdellä yskäyksellä muuten umpisolmuyllätyksen.

Huivin sijaan lankaa voi käyttää missä vain; kauniisti laskeutuvan villapaidan raidan tai miksi ei koko paitaa. 50 gramman kerässä lankaa on 200m, eli muutamalla kerällä voi jo luoda miltei mitä vain.

Tuomioni on siis kaikenkaikkiaan: Mii Laiks!
Lankaa löytää eriväreissään Riikka-Piikasta sekä www.lankakauppa.net sivuilta.

Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti