tiistai 17. syyskuuta 2013

Zoofari -välipalaa

Miksi sitä pitääkin olla niin intomielinen lankojen suhteen? Ei sitä malta pitää hyppysiään erossa vaikka kuinka tempoilee...teen näes välipalan välipalana Regian Zoofari langasta sukkia. Välipala kahden villatakin ja yhden huivin välissä.  Puolustuksena mainittakoon, että sukat menevät huihapelisukkalahjaksi ystävälleni ulkomaille.

En missään tapauksessa ole hyvä sukankutoja, ja yleensä karsastan ohuehkoa sukkalankaa (pitkittää osaamattomuutta), mutta saatuani yhden setin valmiiksi teen nyt jo toista. Värinä tällä kertaa 5862 Krokotilli Fred. Hupaisa lanka, ilo neuloa!

Ihanimpia ovat nuo tiikeri- ja zebraraidat, jotka tietenkin ovat vaikeimpia saada tällä hetkellä, mutta odottavan aika palkitaan, Pian pääsemme taas kutomaan villiä raitaa!
Zoofaria löytyy täältä Riikka-Piikasta, sekä www.riikkapiikka.fi kotisivuilta (Huomioithan, että esim. keltaisesta- ja  pinkkiraidasta otan etukäteistilauksia vastaan uutta erää odotellessa).

Etsin myös tuossa toisella silmällä hyvää neuleideaa Dropsin Love You 3 langalle ja törmäsin seuraavaan sivustoon: http://www.knitty.com/ISSUEdf13/index.php
aika vekkuleita ohjeita ja ideoita. Käykääpä kurkkaamassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti